Bericht versturen
Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Raoyang jinglian machinery manufacturing co. LTD
Thuis

Raoyang jinglian machinery manufacturing co. LTD Kwaliteitscontrole

Wij willen een volledig automatische shuttleless draad wevende machine van G.I.Wire, Aluminiumdraad, SS Draden, Messingsdraad enz. kopen om netwerk 40 aan netwerk te veroorzaken 20. Gelieve te citeren de machines met alle voorwaartse en achterwaartse aaneenschakelingshulpmiddelen en materiaal op Draai Zeer belangrijke basis. Wij zullen onze technicus sturen die voor theemaanden in uw fabriek opleidt. U zult foodin schikken

—— KAMPIOEN 7 METSELAARS LTD.

Wij zijn geinteresseerd in hexagonale draad het opleveren machine. Onze grondstof is polyester. Gelieve te citeren ons de prijs.

—— Guissela Colom

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

Onze fabriek heeft voordien strikt inspectiesysteem, wij inspec alle producten uit fabriek. 、

 

Wij hebben een volledige systerm die de de machineskwaliteit van het draadnetwerk controleren. Al onze machines die specificaties en systerm ISO 9044, de mensen van ASTM eisen E2016.Our werken elke dag met deze evenals veel andere specificaties. Wij leven regelmatig de kwaliteitseisen na van onze klanten.

In elk stadium van hun ontwikkeling en productie moeten zij - kwaliteitsnormen deze hoge norm - kwaliteitswaarborgen hoog overgaan de langdurige en betrouwbare verrichting van de machines.

Onze brede waaier van beste kwaliteitsproducten geeft onze klant het niveau van tevredenheids thet behoefte om hun zakelijke bewerkingen glad te maken & zijn de tevreden klanten de Ruggegraat van Globaal Materiaal.

Door met onze klant te assoiëren kunnen wij hen helpen zeer belangrijke technologische problemen oplossen die, de prestaties en het concurrentievermogen van hun product verbeteren, vaak drukkend proceskosten en afgewerkt productkwaliteit verhogen.

Onze jaren van ervaring in het installeren van onze producten in een diversiteit van de industrieën laten ons toe borrow technologie en passen het op nieuwe manieren toe. Dientengevolge, kunnen wij innovatieve oplossingen aanbieden, die vrijwel, vrij risico, gebied-bewezen producten en technologieën opnemen.

 

Raoyang jinglian machinery manufacturing co. LTD kwaliteitscontrole 0

 

 

Raoyang jinglian machinery manufacturing co. LTD kwaliteitscontrole 1

 

 

 

 

Certificaten
  • China Raoyang jinglian machinery manufacturing co. LTD certificaten

    Standaard:IATF 16949:2016

    Aantal:CNIATF028136

    Uitgiftedatum:2017-09-28

    Vervaldatum:2020-09-26

Contactgegevens
Raoyang jinglian machinery manufacturing co. LTD

Contactpersoon: Mrs. Sunny

Tel.: 13633185873

Fax: 86-318-7463556

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)