Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Raoyang jinglian machinery manufacturing co. LTD
Thuis Productenshuttleless wevende machine

Zuiver Nikkel 200 Ni200 70r/Min Shuttleless Weaving Machine

China Raoyang jinglian machinery manufacturing co. LTD certificaten
Wij willen een volledig automatische shuttleless draad wevende machine van G.I.Wire, Aluminiumdraad, SS Draden, Messingsdraad enz. kopen om netwerk 40 aan netwerk te veroorzaken 20. Gelieve te citeren de machines met alle voorwaartse en achterwaartse aaneenschakelingshulpmiddelen en materiaal op Draai Zeer belangrijke basis. Wij zullen onze technicus sturen die voor theemaanden in uw fabriek opleidt. U zult foodin schikken

—— KAMPIOEN 7 METSELAARS LTD.

Wij zijn geinteresseerd in hexagonale draad het opleveren machine. Onze grondstof is polyester. Gelieve te citeren ons de prijs.

—— Guissela Colom

Ik ben online Chatten Nu

Zuiver Nikkel 200 Ni200 70r/Min Shuttleless Weaving Machine

Pure Nickel 200 Ni200 70r/Min Shuttleless Weaving Machine
Pure Nickel 200 Ni200 70r/Min Shuttleless Weaving Machine Pure Nickel 200 Ni200 70r/Min Shuttleless Weaving Machine Pure Nickel 200 Ni200 70r/Min Shuttleless Weaving Machine

Grote Afbeelding :  Zuiver Nikkel 200 Ni200 70r/Min Shuttleless Weaving Machine

Productdetails:
Plaats van herkomst: Hebei, China (Vasteland)
Merknaam: JingLian
Certificering: IATF16949:2016
Modelnummer: ZWJ--2100B
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 reeks
Verpakking Details: Naakte verpakking
Levertijd: 25 dagen
Betalingscondities: L/C, T/T
Levering vermogen: 100 reeksen/maand
Gedetailleerde productomschrijving
Type: Zwj-2100B Maaswijdte: 40-400mesh/inch
Draaddiameter: 0.0250.200mm AFSTRAFFING-OP FREQUENTIE: 70r/min
Netwerkbreedte: 2100mm Totale Grootte: 2.6m*3.4m*1.4
Hoog licht:

Ni200 Shuttleless Wevende Machine

,

Nikkel 200 Shuttleless Wevende Machine

,

70r/min Shuttleless Wevende Machine

Shuttleless Wevende Machine voor Zuiver Nikkel 200 Draad Mesh Chlor Alkali Chemical Industry (Ni200)

 

Gedetailleerde inleiding van „de wevende machine van het metaalnetwerk, shuttleless wevende machine“

Is de wevende die machine van het metaalnetwerk, ook als shuttleless wevende machine wordt bekend, verdeeld in drie types, namelijk

Zwj-1300 middelgrote en zware netwerkmachine, zwj-1600b-type de machine van het metaalnetwerk en zwj-2000 machine van het zwaar metaalnetwerk.

1. Onder hen, zwj-1600b-heeft de machine de internationale kwaliteit, die de invoer kan vervangen. Het keurt pendel vrije lineaire weft toevoeging, het mechanische automatische diameter voeden, passief knipsel, automatische eindevertoning van gebroken diameter en inslag goed. Het krimpt en weeft het netwerk van de metaaldraad, dat wijd in vloeistof, gasfiltratie en vast deeltjeonderzoek in chemisch, mechanische aardolie wordt gebruikt, * *, ruimte en andere industriesectoren.

Toepassing: de breiende machine van het draadnetwerk heeft de volgende zes kenmerken: enige motorcontrole, automatische compensatie voor het rollen van en het voeden van diameter, diameter breken, het weft breken en automatisch eindealarm, geschikt voor zacht zwart metaal, roestvrij staal, flexibele koperdraad, looddraad, organische vezel, vijf willekeurige combinaties, enz.

 

Samenvatting van Shuttleless Wevende Machine

 

De light-duty het net wevende machine van de metaaldraad is toepasselijk voor de industrie van het net van de metaaldraad het weven, en het kan worden gebruikt om netwerknetten te weven, microgroove netten en andere nonmetal netten. De geweven producten worden wijd gebruikt in diverse industrieën met inbegrip van aardolie, de chemische industrie, machines, en luchtvaart, enz.

 

Hoofdlijnen van Shuttleless Wevende Machine

 1. Het is hoogst aanpassings aan metaaldraden.
 2. Het heeft een grote waaier voor aanpassing en kan in diverse patronen met inbegrip van duidelijk weefsel, overgeheld weefsel, parelpatroon, en verminderd contrast weven microgroove.
 3. De weft draad wordt lineair geleid binnen zonder enige pendel, worden het voeden en de toepassing van de afwijkingslijn uitgevoerd mechanisch en automatisch, is de openingsgrootte klein, en de netto oppervlakte is vlak en ordelijk zonder enige tekorten.
 4. Het werkt automatische het ophouden en het tonen functies bij om het even welke gebroken afwijking of gebroken inslag.
 5. De gehele machine werkt stabiel in een laag zwaartepunt en low level van lawaai.

   

Hoofdparameters van Shuttleless Wevende Machine:

 

TYPE Zwj-1300B Zwj-1600B Zwj-2100B
MAASWIJDTE 40-400mesh/inch 40-400mesh/inch 40-400mesh/inch
DRAADdiameter 0.0250.200mm 0.0250.200mm 0.0250.200mm
AFSTRAFFING-OP FREQUENTIE 70 r/min 70 r/min 70 r/min
NETWERKbreedte 1300mm 1600mm 2100mm
MOTORmacht 2.2kw 2.2kw 2.2kw
TOTALE GROOTTE 2.6m*2.8m*1.4m 2.6m*3.1m*1.4m 2.6m*3.6m*1.4m
 

Belangrijkste onderdelen en specificatie

 

In de richting van de technische stroom voor het weven, bestaat het hoofdzakelijk uit: toepassingseenheid, weft afstraffing-omhooggaande eenheid, openingseenheid, en afwijking het voeden eenheid, enz.

 

Verrichting

 

 1. De wevende die machine kan door drukknoppen en draaiknoppen worden in werking gesteld, als Fig. 1 worden getoond.

Door:sturen

Duim

Einde

Omgekeerde

Hand

Automatisch

О

О

О

О

О

 1. De wevende machine kan bij om het even welke lopende positie worden opgestart en worden tegengehouden.
 2.  
 3. Het heeft de functie van automatisch einde en rood/groen lichtaanwijzing bij gebroken inslag of afwijking.
 4.  
 5. Draai de knop aan het HANDstadium om de motorrem voor hand en proef vrij te geven die lopen aanpassen.
 6.  
 7. Draai de knop aan het AUTOMATISCHE stadium en druk dan de VOORWAARTSE knoop om de wevende machine in normale bedrijfsvoering te brengen.
 8.  
 9. Bij een fout van weft gebroken gebroken of afwijking, zal de wevende machine automatisch tegengehouden worden en het rode/groene licht zal een aanwijzing geven. De wevende machine kan terug in normale bedrijfsvoering worden gebracht nadat de fout wordt verwijderd, wordt de EINDEknoop neergedrukt, en de indicator wordt uitgezet. Als de indicator niet uitzet wanneer de EINDEknoop wordt neergedrukt, en de wevende machine niet terug in normale bedrijfsvoering kan worden gebracht zelfs door de VOORWAARTSE knoop neer te drukken, betekent het de fout niet nog is verwijderd.
 10.  
 11. Indien nodig, kan de wevende machine bij om het even welke lopende positie worden tegengehouden door de EINDEknoop neer te drukken.
 12.  
 13. De wevende machine zal in het omgekeerde lopen worden gebracht door de OMGEKEERDE knoop neer te drukken. Gewoonlijk het omgekeerde wordt lopen vereist bij om het even welke gebroken inslag, maar het wordt geadviseerd gebruikend deze functie niet vaak het rapier anders de afwijkingslijn zal afbreken of de motor wegens oververhitting zal worden beschadigd.
 14.  
 15. De wevende machine zal zich door de DUIMknoop neer te drukken centimeter voor centimeter verplaatsen, maar het wordt geadviseerd gebruikend deze functie niet anders zal worden beschadigd de motor.
 16.  
 17. Installatie en Tiral-Verrichting

Zuiver Nikkel 200 Ni200 70r/Min Shuttleless Weaving Machine 0

Zuiver Nikkel 200 Ni200 70r/Min Shuttleless Weaving Machine 1

Zuiver Nikkel 200 Ni200 70r/Min Shuttleless Weaving Machine 2

Gebruiksprocedures voor de breiende machine van het metaalnetwerk

1, Voorbereiding vóór verrichting:

1. De arbeiders zullen het werkkleren, handschoenen en andere artikelen van de arbeidsbescherming alvorens dragen te drijven.

2. Bereid hulpmiddelen (draadscheerbeurt, draadomhulsel, hamer) voor en het meten van hulpmiddelen.

3. Controle of alle delen van het materiaal normaal zijn. Als er om het even welke fout is, informeer het mechanische en elektro het werkgebied, en begin de machine na wordt hersteld door beroeps.

 

2, Verrichtingsprocedures van draadspoel: 1. Alvorens de draad aan de draadrol te vervoeren, snijd de binddraad van de draadbundel met een grote scheerbeurt, en plaats dan één voor één op de draadrol.

2. Zet het draadhoofd ter plaatse door de pijp van het twee duimijzer. Bevestig aan de ene kant de kleine draadrol van de spoel, haal de schroeven, gezet één eind van de draad door de draad aan die handvat schikken, en neem het oogje van de kleine draadrol op, houd de draad die handvat met de linkerhand schikken, en stel de machtsschakelaar met rechts in werking.

3. Ben zeker om aandacht te besteden wanneer het winden van de draad. Tegelijkertijd, controle of de kleine rollijn in orde is, en tegelijkertijd, controle of de draaischijf van de ijzerdraad normaal werkt. In het geval van draadverwarring, houd op tijd de voeding tegen. De draad kan worden verpakt nadat de draad wordt aangepast.

4. Houd de voeding tegen wanneer het verpakken van de kleine draad. Houd de rand op tijd van de katrol met rechts om de draad te verhinderen op de rol los te maken toe te schrijven aan de reactie van de draadrol. ** Snijd de draad met een grote schaar. Neem het draadhoofd in het oogje van de draadrol op en verwijder het

Bout voor lagere draadrol.

3, Verrichtingsprocedures van de het opleveren machine:

1. Controleer de machine om ervoor te zorgen het in goede staat is.

2. Tribune voor de machineschakelaar om ervoor te zorgen dat om het even welk deel van de machine kan worden waargenomen.

3. Zet eerst de macht van het machinesignaal aan, dan inschakelen de machtsschakelaar, * * inschakelen het controlemechanisme van de snelheidscontrole.

4. Tijdens de verrichting van de machine, besteed aandacht aan het verweven van afwijking en inslag. Als beide kanten van de weft haak weg vallen, zet op tijd het snelheidscontrolemechanisme en de machtsschakelaar uit. Pas de afstand tussen de afwijking en de inslag vóór verrichting aan.

5. Tijdens de verrichting van de machine, besteed aandacht om het gebruik van de afwijking en pendeldraden waar te nemen om het draadnetwerk niet in goede staat te vermijden wegens het gebruik van de draad en de vertraging van draaduitbreiding.

6. Tijdens de verrichting van de machine, oli? de pendelsteun op tijd van de machine om de machine te verhinderen wegens gebrek aan olie te dragen.

7. Na eerst en dan het gebruiken van de machine, draai van het snelheidscontrolemechanisme draai van de signaallamp en de voeding.

4, gebruiksprocedures voor de machine van het uiteindelassen:

1. Pas de regulateur volgens de draaddiameter aan.

2. Bevestig de twee draden respectievelijk in de lassentang, trek het veiligheidshandvat om de twee draadhoofden te richten.

3. Zet de machtsschakelaar aan en neem waar of de delen van het draadlassen samen worden gesmolten.

4. Geef het veiligheidshandvat vrij en neem de gesmolten draad.

5. Gebruiksbuigtang om de bovenmatige delen van fusieverbinding te verwijderen.

5, Verrichtingsvoorzorgsmaatregelen:

1. Wanneer het winden van de draad aan de de draadspoel of pendel, moet het eenvormig en strak zijn, en er moet geen dode gesp zijn.

2. Tijdens het breien, als de draadonderbrekingen of de rol en pendelbehoefte om worden vervangen, de machine vóór verrichting moeten worden tegengehouden.

3. Als de motor of de versnellingsbak abnormaal lawaai maken of de temperatuur tijdens de verrichting te hoog is, moet het onmiddellijk worden tegengehouden, en het werk kan slechts na wordt gecontroleerd en wordt hersteld door het personeel in het mechanische en elektrogebied worden uitgevoerdZuiver Nikkel 200 Ni200 70r/Min Shuttleless Weaving Machine 3

Contactgegevens
Raoyang jinglian machinery manufacturing co. LTD

Contactpersoon: gongxiaobu

Tel.: +8618632872332

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)