Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Raoyang jinglian machinery manufacturing co. LTD
Thuis Productenshuttleless wevende machine

Roestvrije Shuttleless Wevende Machine 304 316 voor Geneesmiddel

China Raoyang jinglian machinery manufacturing co. LTD certificaten
Wij willen een volledig automatische shuttleless draad wevende machine van G.I.Wire, Aluminiumdraad, SS Draden, Messingsdraad enz. kopen om netwerk 40 aan netwerk te veroorzaken 20. Gelieve te citeren de machines met alle voorwaartse en achterwaartse aaneenschakelingshulpmiddelen en materiaal op Draai Zeer belangrijke basis. Wij zullen onze technicus sturen die voor theemaanden in uw fabriek opleidt. U zult foodin schikken

—— KAMPIOEN 7 METSELAARS LTD.

Wij zijn geinteresseerd in hexagonale draad het opleveren machine. Onze grondstof is polyester. Gelieve te citeren ons de prijs.

—— Guissela Colom

Ik ben online Chatten Nu

Roestvrije Shuttleless Wevende Machine 304 316 voor Geneesmiddel

304 316 Stainless Shuttleless Weaving Machine For Pharmaceutical
304 316 Stainless Shuttleless Weaving Machine For Pharmaceutical 304 316 Stainless Shuttleless Weaving Machine For Pharmaceutical 304 316 Stainless Shuttleless Weaving Machine For Pharmaceutical

Grote Afbeelding :  Roestvrije Shuttleless Wevende Machine 304 316 voor Geneesmiddel

Productdetails:
Plaats van herkomst: Hebei, China (Vasteland)
Merknaam: JingLian
Certificering: IATF16949:2016
Modelnummer: ZWJ--1300B
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 reeks
Verpakking Details: Naakte verpakking
Levertijd: 25 dagen
Betalingscondities: L/C, T/T
Levering vermogen: 100 reeksen/maand
Gedetailleerde productomschrijving
Type: Zwj-1300B Maaswijdte: 40-400mesh/inch
Draaddiameter: 0.0250.200mm AFSTRAFFING-OP FREQUENTIE: 70 r/min
Netwerkbreedte: 1300mm Totale Grootte: 2.6m*2.8m*1.4
Hoog licht:

roestvrije Shuttleless Wevende Machine

,

farmaceutische Shuttleless Wevende Machine

,

1300mm Shuttleless Wevende Machine

 

304.316 de Draadnetwerk van het Roestvrij staal Nederlands Weefsel voor Farmaceutische Shuttleless Wevende Machine

 

 

Is de wevende die machine van het metaalnetwerk, ook als shuttleless wevende machine wordt bekend, verdeeld in drie types, namelijk de middelgrote en op zwaar werk berekende wevende machine van zwj-1300, zwj-1600b-de wevende machine van het metaalnetwerk en zwj-2000 op zwaar werk berekende wevende machine van het metaalnetwerk. Onder hen, zwj-1600b-heeft de machine het internationale geavanceerde niveau en kan de invoer vervangen. Het keurt pendel vrije lineaire weft toevoeging, het mechanische automatische diameter voeden, passief knipsel, automatische eindevertoning van gebroken diameter en inslag goed. Het krimpt en weeft het netwerk van de metaaldraad, dat wijd in vloeistof, gasfiltratie en vast deeltjeonderzoek in aardolie, chemische, mechanische, militaire wordt gebruikt, ruimtevaart en andere industriesectoren. Toepassing: de breiende machine van het draadnetwerk heeft de volgende zes kenmerken: enige motorcontrole, automatische compensatie voor het rollen van en het voeden van diameter, automatisch eindealarm voor gebroken diameter en weft, geschikt voor zacht zwart metaal, roestvrij staal, flexibele koperdraad, looddraad, organische vezel, vijf willekeurige combinaties, enz.

 

Samenvatting van Shuttleless Wevende Machine

 

De light-duty het net wevende machine van de metaaldraad is toepasselijk voor de industrie van het net van de metaaldraad het weven, en het kan worden gebruikt om netwerknetten te weven, microgroove netten en andere nonmetal netten. De geweven producten worden wijd gebruikt in diverse industrieën met inbegrip van aardolie, de chemische industrie, machines, en luchtvaart, enz.

 

Hoofdlijnen van Shuttleless Wevende Machine

 • Het is hoogst aanpassings aan metaaldraden.
 • Het heeft een grote waaier voor aanpassing en kan in diverse patronen met inbegrip van duidelijk weefsel, overgeheld weefsel, parelpatroon, en verminderd contrast weven microgroove.
 • De weft draad wordt lineair geleid binnen zonder enige pendel, worden het voeden en de toepassing van de afwijkingslijn uitgevoerd mechanisch en automatisch, is de openingsgrootte klein, en de netto oppervlakte is vlak en ordelijk zonder enige tekorten.
 • Het werkt automatische het ophouden en het tonen functies bij om het even welke gebroken afwijking of gebroken inslag.
 • De gehele machine werkt stabiel in een laag zwaartepunt en low level van lawaai.

   

Hoofdparameters van Shuttleless Wevende Machine:

 

TYPE Zwj-1300B Zwj-1600B Zwj-2100B
MAASWIJDTE 40-400mesh/inch 40-400mesh/inch 40-400mesh/inch
DRAADdiameter 0.0250.200mm 0.0250.200mm 0.0250.200mm
AFSTRAFFING-OP FREQUENTIE 70 r/min 70 r/min 70 r/min
NETWERKbreedte 1300mm 1600mm 2100mm
MOTORmacht 2.2kw 2.2kw 2.2kw
TOTALE GROOTTE 2.6m*2.8m*1.4m 2.6m*3.1m*1.4m 2.6m*3.6m*1.4m
 

Belangrijkste onderdelen en specificatie

 

In de richting van de technische stroom voor het weven, bestaat het hoofdzakelijk uit: toepassingseenheid, weft afstraffing-omhooggaande eenheid, openingseenheid, en afwijking het voeden eenheid, enz.

 

Verrichting

 

 • De wevende die machine kan door drukknoppen en draaiknoppen worden in werking gesteld, als Fig. 1 worden getoond.

Door:sturen

Duim

Einde

Omgekeerde

Hand

Automatisch

О

О

О

О

О

 

 • De wevende machine kan bij om het even welke lopende positie worden opgestart en worden tegengehouden.
 •  
 • Het heeft de functie van automatisch einde en rood/groen lichtaanwijzing bij gebroken inslag of afwijking.
 •  
 • Draai de knop aan het HANDstadium om de motorrem voor hand en proef vrij te geven die lopen aanpassen.
 •  
 • Draai de knop aan het AUTOMATISCHE stadium en druk dan de VOORWAARTSE knoop om de wevende machine in normale bedrijfsvoering te brengen.

 

 • Bij een fout van weft gebroken gebroken of afwijking, zal de wevende machine automatisch tegengehouden worden en het rode/groene licht zal een aanwijzing geven. De wevende machine kan terug in normale bedrijfsvoering worden gebracht nadat de fout wordt verwijderd, wordt de EINDEknoop neergedrukt, en de indicator wordt uitgezet. Als de indicator niet uitzet wanneer de EINDEknoop wordt neergedrukt, en de wevende machine niet terug in normale bedrijfsvoering kan worden gebracht zelfs door de VOORWAARTSE knoop neer te drukken, betekent het de fout niet nog is verwijderd.

 

 • Indien nodig, kan de wevende machine bij om het even welke lopende positie worden tegengehouden door de EINDEknoop neer te drukken.
 •  
 • De wevende machine zal in het omgekeerde lopen worden gebracht door de OMGEKEERDE knoop neer te drukken. Gewoonlijk het omgekeerde wordt lopen vereist bij om het even welke gebroken inslag, maar het wordt geadviseerd gebruikend deze functie niet vaak het rapier anders de afwijkingslijn zal afbreken of de motor wegens oververhitting zal worden beschadigd.
 •  
 • De wevende machine zal zich door de DUIMknoop neer te drukken centimeter voor centimeter verplaatsen, maar het wordt geadviseerd gebruikend deze functie niet anders zal worden beschadigd de motor.
 •  
 • Installatie en Tiral-Verrichting

Roestvrije Shuttleless Wevende Machine 304 316 voor Geneesmiddel 0

Roestvrije Shuttleless Wevende Machine 304 316 voor Geneesmiddel 1Roestvrije Shuttleless Wevende Machine 304 316 voor Geneesmiddel 2Roestvrije Shuttleless Wevende Machine 304 316 voor Geneesmiddel 3

1.We-de steun & de vervangstukken van de aanbiedings voor altijd technologie beschikbaar voor na verkoop
2. Onze ingenieur is altijd naar het buitenland gaat om machine te plaatsen, lokale ingenieur opleiden, arbeiders opleiden hoe te om perfect netwerk te weven
3. Met veel onderzoek van de jarenmachine ons machinetype - lichte, middelgrote zware, zware en grote machine voor verschillend netwerk en dikke, dunne draad
4. Vertel vriendelijk het netwerk u met diameter wilt weven,
Één of ander machinetype, het trekt zelf op machine scheef, geen behoefte om scheeftrekkende machine voor Hulpmateriaal te kopen: spoelvorm, scheeftrekkende machine, extra schacht, lift, ook met hevel, riet, de lente, de nylon lente
Contacteer ons vriendelijk, zullen wij voor uw machinetype kiezen
5. Onze machine is waarschijnlijk aan OEM, voor sparen materiële afvalkosten en
het goede gebruiken en kleur gebaseerd op uw favoriet

Contactgegevens
Raoyang jinglian machinery manufacturing co. LTD

Contactpersoon: gongxiaobu

Tel.: +8618632872332

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)